booking

Árjegyzék

- A sportolási lehetőségek árjegyzéke
- Konferenciaszolgáltatások árjegyzéke

Szállás

A 54 ággyal rendelkező hotelünkben 20 gazdag felszereltségű szoba áll az ide érkezők rendelkezésére...

Üzleti feltételek

Az elszállásolás általános üzleti feltételei A hotel Bow Garden szállodában

Szobafoglalás

Online szobafoglalás a Hotel Bow Gardenbe

Konferenciák

A Hotel Bow Garden két konferenciateremmel rendelkezik. A két helység jó átalakíthatóságának és modern technikai felszereltségének köszönhetően sokféle esemény megrendezésére alkalmas. Szakmai szemináriumok, tanfolyamok, üzleti és céges rendezvények, fogadások, bankettek, ünnepségek, esküvők, családi események és más hivatalos és kevésbé hivatalos események megrendezésére is megfelelnek.

Gallery room

Az asztalok elrendezésétől függően a terem kapacitása 40 és 70 fő közt mozog. A Gallery Room konferenciaterem légkondicionált és Wi-Fi internetes kapcsolattal rendelkezik. A kimondottan kedvező beltéri elrendezésen kívül a terem további előnyeihez tartozik a természetes megvilágítás, a beépített hangtechnika és a szabályozható világítástechnika. Nagyobb céges vagy társasági rendezvények esetén a terem egybenyitható az étteremmel, ami által a férőhelyek száma hatvannal megnő. A Gallery Room-hoz 100 m2-es stílusos terasz is tartozik. Megrendelőink kívánságára a frissítőket a szabadlevegőn szolgáljuk fel. Ez a különleges hely más jellegű események, például grill partik megrendezésére is alkalmas, főleg nyáron.

Salónik Superior


Ez az exkluzív terem 25 vagy annál kevesebb fős csoportok által vehető igénybe. A terem reprezentatív jellegét a benne található képgaléria fokozza. Természetesen ez a konferenciaterem is légkondicionált és csúcsminőségű prezentációs eszközökkel, beépített hangtechnikával és Wi-Fi internetes kapcsolattal rendelkezik. A Superior Teremhez télikert és társalgó is tartozik kandallóval. 

A konferenciatermek felszereltsége és árai

A szoba elrendezési lehetőségek