booking

Árjegyzék

- A sportolási lehetőségek árjegyzéke
- Konferenciaszolgáltatások árjegyzéke

Szállás

A 54 ággyal rendelkező hotelünkben 20 gazdag felszereltségű szoba áll az ide érkezők rendelkezésére...

Üzleti feltételek

Az elszállásolás általános üzleti feltételei A hotel Bow Garden szállodában

Szobafoglalás

Online szobafoglalás a Hotel Bow Gardenbe

Üzleti feltételek

     AZ ELSZÁLLÁSOLÁS ÁLTALÁNOS ÜZLETI FELTÉTELEI A HOTEL BOW GARDEN SZÁLLODÁBAN

 

Szerződő felek

 
1. 1. Szolgáltatásnyújtás az alábbi szerződő felek közt történik:
           a. Hotel Bow Garden szálloda 
           b. Ügyfél. Az Ügyfél lehet: 
- természetes személy: magánszemély, magánszemélyek csoportja 
- jogi személy: cégek, utazási irodák, internetes közvetítők
 
2. Az ügyfél a szolgáltatásokat helyben, telefonon, írásban, faxon vagy az Interneten keresztül foglalhatja le, rendelheti meg. A foglalást kötelező érvényű formában is meg kell erősíteni: írásban, faxon vagy az Interneten keresztül.
 
 

A szolgáltatások és a szolgáltatásnyújtás módja.

 
1. A Hotel Bow Garden szálloda elszállásolási szolgáltatásokat, konferenciaszolgáltatásokat, kikapcsolódási lehetőségeket és kiegészítő szolgáltatásokat nyújt az Ügyfélnek térítés fejében.
  
2. A Hotel Bow Garden szálloda szolgáltatásait az érvényben lévő árjegyzék által meghatározott mértékben nyújtja. Az Ügyfél köteles megtéríteni az elszállásolás és az általa igénybe vett szolgáltatások árát az érvényben lévő árjegyzék alapján.
 

Szerződéses kapcsolat létrejötte elszállásolás esetén

 
1. 1. Szerződéses kapcsolat a Hotel Bow Garden szálloda és az Ügyfél közt a következő módokon jöhet létre:
           a. ha az Ügyfél foglalást tesz közvetlenül vagy közvetítőn keresztül 
           b. szerződés aláírásával /utazási iroda, csoportos elszállásolás/.
  
2. A szerződés aláírásával a Hotel Bow Garden szálloda vállalja, hogy szolgáltatásokat biztosít az Ügyfél számára a szerződésben lefektetett mértékben és minőségben. Ezzel egyidejűleg a szálloda igényelheti az ottlét teljes árának megtérítését..

Elszállásolás - egyéni foglalás

 
1. Szerződéses kapcsolat a Hotel Bow Garden szálloda és egyéni Ügyfél között akkor jön létre, amikor a szálloda megerősíti az Ügyfél foglalását.
 
2. Ha a megrendelő garantált foglalást igényel, a Hotel Bow Garden szálloda egy éjszakai elszállásolás árának megfelelő pénzösszeg megtérítését fogja igényelni az Ügyféltől előleg formájában.
 
3. A szobák az Ügyfél számára az érkezés napján 14:00 órától állnak rendelkezésre. Az Ügyfél nem tarthat fenn jogot a lefoglalt szoba korábbi elfoglalására..
 
4. Az Ügyfél joga az általa lefoglalt és megrendelt szolgáltatásokra, és a Hotel Bow Garden szálloda joga az ár megtérítésének követelésére a foglalás megerősítése által keletkezik. Amennyiben a Hotel Bow Garden szálloda és az Ügyfél között nem született megegyezés más formában, a szálloda recepcióján és az Interneten nyilvánosságra hozott árak érvényesek. Az Ügyfél köteles az elszállásolásért és az általa igénybe vett további szolgáltatásokért felszámolt az aktuális árjegyzék alapján érvényes, illetve előre megegyezett árat a Hotel Bow Garden szállodának megtéríteni.
 
5. Abban az esetben, ha az Ügyfél a későbbiek során meg kívánja változtatni az általa lefoglalt szobák vagy az általa lefoglalt éjszakák számát, illetve további szállodai szolgáltatásokat is igényel, a Hotel Bow Garden szállodának jogában áll megváltoztatni a szolgáltatásokért felszámolt árat.
 
6. Az Ügyfél köteles foglalását törölni, mihelyt annak szükségességére fény derül, legkésőbb azonban 16:00 óráig az érkezés napján. A Hotel Bow Garden szálloda törölheti azon szobák foglalását, amelyeket az Ügyfél nem foglalt el 16:00 óráig az érkezés napján. Ezt követően a szobát lefoglalhatják más érdeklődők. Ez nem érvényes abban az esetben, ha az Ügyfél írásban, faxon vagy az Interneten keresztül előre értesíteti Hotel Bow Garden szállodát 16:00 óra utáni érkezéséről.
 
7. Garantált foglalás esetében a Hotel Bow Garden szálloda egy éjszakai elszállásolás árának megfelelő törlési díjat számol fel az Ügyfélnek minden nem törölt vagy későn törölt szobafoglalásért. Ebben az esetben a szobafoglalást a további éjszakákra törlik.
 
8. A szobákat a megegyezett távozás napján legkésőbb 12:00 óráig kell átadni, amennyiben nem született más előzetes megegyezés. A szoba késedelmes átadása esetében a Hotel Bow Garden szálloda további díjat számolhat fel az Ügyfélnek a teljes elszállásolási díjnak megfelelő összegben.
 

Elszállásolás - csoportos foglalás

 
1. Csoportos foglalás alatt 6 vagy annál több személy csoportos szobafoglalása értendő, akik azonos időben érkeznek és távoznak a szállodából.
 
2. Szerződéses kapcsolat a Hotel Bow Garden szálloda és a csoportos Ügyfelek között akkor jön létre, amikor a szálloda megerősíti a szobafoglalást.
 
3. A csoportos szobafoglalás törlésének feltételei:
     a.  Az elszállásolásért felszámolt teljes ár 50%-át a szobafoglalás megerősítését követő 5 napon belül kell megtéríteni előleg formájában. A fennmaradó összeg helyben fizetendő ki az Ügyfél által készpénzben, hitelkártyával, illetve előzetes megállapodás esetén részletezett számla kiállításának formájában. 
         b. A törlési díj nagysága a szobafoglalás törlésének időpontjától függ: 
         - 30 és több nappal az érkezés előtt: 20% az igénybe nem vett szolgáltatások árából 
         - 15 - 29 nappal az érkezés előtt: 40% az igénybe nem vett szolgáltatások árából 
         - 8 - 14 nappal az érkezés előtt: 60% az igénybe nem vett szolgáltatások árából 
         - 3 - 7 nappal az érkezés előtt: 80% az igénybe nem vett szolgáltatások árából 
         - 0-2 nappal az érkezés előtt: 100% az igénybe nem vett szolgáltatások árából 
 
 

 Egyéb rendelkezések

 
1. A Hotel Bow Garden nem vállal felelősséget azokért az értékekért, amiket a vendégek magukkal hoznak a szállodába, vagy amelyeket a vendégek a szálloda területén tartanak és használnak. A Hotel Bow Garden szintén nem vállal felelősséget a szálloda területén keletkezett károkért és veszteségekért.
 
2. Az Ügyfél szállodai tartózkodását továbbá a Szállodai rend is szabályozza, ami a vendégek számára kötelező érvényű.
 
 
Az Ügyfél a szállodai szolgáltatások, illetve az előleg kifizetésével egyidejűleg kijelenti, hogy a fentiekben leírt feltételeket ismeri, velük egyetért, és azokat.