booking

Árjegyzék

- A sportolási lehetőségek árjegyzéke
- Konferenciaszolgáltatások árjegyzéke

Szállás

A 54 ággyal rendelkező hotelünkben 20 gazdag felszereltségű szoba áll az ide érkezők rendelkezésére...

Üzleti feltételek

Az elszállásolás általános üzleti feltételei A hotel Bow Garden szállodában

Szobafoglalás

Online szobafoglalás a Hotel Bow Gardenbe

Szoba elrendezési lehetőségek

A tér elrendezése nagyban befolyásolja a rendezvény sikerességét. Az ideális elrendezés növelheti a találkozó hatékonyságát és sikerét.

Az asztalokat a következőképp rendezhetjük el:

 


BANKETT

 

A bankett típusú asztalelrendezést általában ételek felszolgálásakor és kisebb megbeszélések során alkalmazzák. A résztvevők kerek, illetve négyszögletű asztalok mellett ülnek.

SZÍNHÁZ

 

A színház típusú elrendezés olyan többrésztvevős találkozók alkalmával használatos, amikor a jelenlévőknek nincs szüksége hosszas jegyzetelésre. Ez az elrendezés többek között megfelelő sajtókonferenciák tartására, csoportos foglalkozások bevezetésére, mivel a székeket könnyű áthelyezni.

OSZTÁLY


Ezt az elrendezést leginkább olyan találkozók során alkalmazzák, ahol közepes- és nagyszámú résztvevő van jelen. Az asztaloknál elegendő hely van a jegyzeteléshez és a különböző dokumentumok, munkaeszközök számára. Ez az elrendezés kiválóan megfelel iskolázások és tréningek tartására.

U-ALAK


Ez az elrendezés negyvennél kisebb fős csoportok ültetésére alkalmas. A csoporton belüli kiváló együttműködést és kommunikációt biztosít. A vezetők az asztalfőnél ülnek. Az audiovizuális eszközöket az U alak nyitott végén kell elhelyezni.

KONFERENCIA


Ez az elrendezés megbeszélésekre és jegyzetelésre alkalmas nem több mint 25 résztvevővel.

T-ALAK, II-ALAK


A T és az II alakú asztalelrendezést főképp az olyan társasági rendezvények során részesítjük előnyben, mint az esküvők és találkozók. Az II alak legnagyobb előnye, hogy maximálisan kihasználja a rendelkezésre álló teret.

A konferenciatermek felszereltsége és árai

Konferenciaszolgáltatás