booking

Árjegyzék

- A sportolási lehetőségek árjegyzéke
- Konferenciaszolgáltatások árjegyzéke

Szállás

A 54 ággyal rendelkező hotelünkben 20 gazdag felszereltségű szoba áll az ide érkezők rendelkezésére...

Üzleti feltételek

Az elszállásolás általános üzleti feltételei A hotel Bow Garden szállodában

Szobafoglalás

Online szobafoglalás a Hotel Bow Gardenbe

BUSINESS

Villa Eszter ("BUSINESS" hotelszobák)


A város zajától tökéletesen elszigetelt különálló villa a legigényesebb látogatóink elvárásainak is megfelel. A villában egy külön bejárattal rendelkező kétágyas szoba és három, közös bejáratból nyíló kétágyas szoba található. A vendégek kényelmét egyedileg szabályozható légkondicionáló, szélesképernyős színes tévé, műholdas csatornák, minibár, és természetesen Wi-Fi internet csatlakozás szolgálja. Az egész villa lefoglalása esetén az épület kapacitása egy egyágyas szobával (60-as szoba) növelhető. Ez a szoba azonban csak a férőhelyek számának növelésére szolgál, ugyanis felszereltsége és minősége nem azonos a többiével. Ez a szoba külön nem vehető igénybe.

 


20-as szoba:

kétágyas szoba


Ezt a franciaágyas szobát a világoszöld szín dominálja. A berendezést exkluzív olasz bútorokból állítottuk össze. A szoba felszereltségéhez tartozik a 120 cm-es plazma televízió is. A tágas alapterületű kádas fürdőszobából nem hiányoznak a kiváló minőségű fürdőköpenyek, az egyszeri használatos papucsok és a luxus minőségű szállodai bekészítés sem.
 

Ár: 99 euro

 


30-as szoba:

 

kétágyas szoba


A világoskék franciaágyas szobát olasz luxusbútorral és 120 cm-es plazma tévével rendeztük be. A fürdőszoba zuhanyzófülkés. Vendégeink kényelmét kiváló minőségű fürdőköpenyek, egyszeri használatos papucsok és luxus minőségű szállodai bekészítés szolgálja.
 

Ár: 99 euro

 

40-es szoba:

kétágyas szoba


A legfényűzőbb szoba eredeti kialakítása csodálatba ejti a vendégeket. A falakat mélypirosra festettük és a 130 cm-es plazma tévét képkeretbe illesztettük. A fürdőszobát a hálóhelységtől csupán oszlopok választják el, melyekről pontfények világítják meg a mennyezetet, ami az egész térnek különleges hangulatot kölcsönöz. A szobában természeten különálló toalett, kiváló minőségű fürdőköpenyek, papucsok és luxus minőségű szállodai bekészítés található.
 

Ár: 129 euro


50-es szoba:

kétágyas szoba


Luxus berendezésű franciaágyas szoba stílusos olasz bútorzattal és 130 cm-es szélesképernyős TV-vel. A kimondottan tágas szobához különálló toalett és különálló fürdőkádas fürdőszoba tartozik. A kényelemet tovább biztosítja a kiváló minőségi köntösök és az egyhasználatos papucsok. 
 

Ár: 99 euro

 

A "BUSINESS" szobák lakói felár ellenében igénybe vehetik a szárazszaunával, merülőmedencével, zuhanyzófülkével és nyugágyakkal felszerelt pihenőhelységet. A tökéletes kikapcsolódáshoz a hangulatos zene és megvilágítás is hozzájárul. A fentieken kívül a vendégek rendelkezésére áll a villa stílusos konyhája, a télikert és a kandallós. A Villa Ester tágas (400m2), zárt kertjét főleg a gyermekes családok kedvelik.